Coronavirus – læs seneste nyt fra Esbjerg Kommune

Velkommen til Børnebakken Øst

 

Børnebakken Øst (tidl. Børnebåden) er oprettet i 1993 og er en kommunal institution under Esbjerg kommune. Børnebakken Øst består af en vuggestueafdeling med 35 børn fordelt på tre stuer, gul, rød og pink stue. Børnehaveafdelingen består af to stuer med ca. 35 børn fordelt på to stuer, lilla og blå stue.

Børnebakken Øst er et stort hus med mange rum og dermed masser af udfoldelsesmuligheder. Her har børnene mulighed for at blive på de stuer de er allermest trygge ved og mulighed for at gå på opdagelse i huset.

Legepladsen er et kapitel for sig. Den er stor og spændende. Der er cykler, mooncars, klatrestativer, høje bakker at bestige, køkkenhave mm. Vi prioriterer så vidt muligt at børnene kommer ud hver dag, får frisk luft, højt til loftet og mulighed for masser af bevægelse.

Uderummet er også allerbedst til de larmende og vildere lege

Børnene har mulighed for at færdes på tværs af vuggestue og børnehave afdelingerne om morgenen, om eftermiddagen og på legepladsen.

Velkommen til Børnebakken Vest

Børnebakken Vest (Havbakkens børnehave) er oprettet i 1970 og er en kommunal institution under Esbjerg kommune. Børnebakken Vest består af 2 stuer med ca. 35 børn i alt. Gul og rød stue. Der er udelukkende børnehavebørn i Vest.

Børnebakken Vest er indrettet, så alle rum mødes i fællesrummet. Det giver en særlig nærhed og fællesskab da alle børn har rig mulighed for kontakt dagen igennem.

Børnene laver mange fællesaktiviteter på tværs af stuerne såvel som aktiviteter på stuerne og aldersopdelt. Børnebakken Vest har en skøn legeplads opdelt i mange små områder.,Børnene har mulighed for at klatre, cykle, gynge, lege købmand, gemme sig i ”junglen” mm. Her prioriterer vi også at børnene så vidt muligt kommer ud hver dag, får frisk luft, højt til himlen og mulighed for masser af bevægelse.

Uderummet er også allerbedst til de larmende og vildere lege.

Gældende for begge afdelinger er, at nye forældre og eventuelt kommende forældre er meget velkomne til at komme forbi, få en rundvisning og stille spørgsmål til vores institutioner.